Jag blir så jävla trött på mej själv.

Hur kul är jag egentligen?
Den senaste tiden har jag bara skrivit trök och depp och strunt.
Jag är liksom inte ens deppig egentligen..

Jag ska nog skaffa en klagoblogg på sidan av så kan jag vräka gnäll på mej själv, ensamhet och saker jag avskyr där och försöka vara lite rolig och intressant här!
Nu tänker jag radera gnällinlägg och fortsätta i min glada anda!

Fast iofs.. Nej! Jag tycker om att ha EN blogg. Ni får ha överseende!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tycker att du är kul Sanna, även fast du är helt mänsklig och har dina dåliga dagar eller down perioder precis som alla andra. Nog för att du framstår som en superhjälte i mina ögon när du fixar allt på egen hand.. Men va fan, även en supermorsa får vara tråkig och deppig hur skulle de annars funka?!

2010-02-25 @ 09:38:00
URL: http://johannaheinola.blogg.se/
Postat av: Linda&Alvin

Jag håller helt med ovanstående ! Du är en jävla klippa Sanna ! Du klarar ALLT och man får ha depp perioder, de har vi alla. Du är en av de starkaste personerna jag vet, allt du gått igenom och fortfarande står på två ben med en underbar liten ängel vid din sida, jag hoppas verkligen att du är stolt över dig själv ! Du bjuder på dig själv och du är fan jämt glad annars . Man behöver ventilera sig . Nu jävlar är de dax att du flyttar till sandviken så de blir nån ordning på oss, promenader och fettförbränning, fika och blöjbyten, ett glas vin och lite tjatter väntar ! :) Puss pinglan

2010-02-28 @ 23:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0